Cel mai tare telefon mobil Apple iPhone 12 Pro, 128GB, 5G, Graphite, Bravo Apple!

Telefon mobil Apple iPhone 12 Pro, 128GB, 5G, Graphite

A14 Bionic depaseste cu mult orice alt cip de smartphone. Sistemul de camere Pro duce fotografia in mediile slab luminate la un nivel superior, cu un salt si mai senzational pe iPhone 12 Pro. Iar Ceramic Shield este de patru ori mai rezistenta la cadere. Prima impresie este excelenta. Stai sa vezi si restul.

Ceramic Shield. Substantial mai rezistenta

iPhone avea deja cea mai rezistenta sticla de smartphone. Asa ca pentru a creste dramatic rezistenta iPhone 12 Pro, a trebuit sa folosim un material complet nou.

Cristale de ceramica la scara nanometrica

Iti prezentam Ceramic Shield. Este fabricata prin introducerea in sticla a cristalelor nano-ceramice, care sunt mai dure decat majoritatea metalelor. Pare simplu, dar este incredibil de dificil, fiindca majoritatea materialelor ceramice nu sunt transparente. Prin controlarea tipului de cristale si a gradului de cristalinitate, am dezvoltat o formula exclusiva care maximizeaza rezistenta ceramicii, pastrandu-i, in acelasi timp, transparenta optica. Datorita acestei inovatii, Ceramic Shield a devenit optiunea ideala pentru ecran. Este o premiera pentru orice smartphone. Si e mai rezistenta decat sticla oricarui alt smartphone.

Dublu proces de schimb ionic

Duritatea e extraordinara, dar am vrut sa crestem si rezistenta la zgarieturi. Asa ca am aplicat procesul nostru de dublu schimb ionic utilizat pana acum pentru sticla de pe spate. Astfel, obtinem protectie impotriva loviturilor, zgarieturilor si uzurii zilnice.

Telefoane Mobile APPLE IPhone 12 Dual Sim Fizic 64GB 5G Albastru 46047... -  Quickmobile

De 4 ori mai rezistenta la cadere

Pe langa Ceramic Shield, mai exista un factor care contribuie la rezistenta suprafetei frontale. Alinierea perfecta a suprafetei frontale cu marginea telefonului, ceea ce il protejeaza si mai mult. In total, am cvadruplat rezistenta la cadere – cea mai mare imbunatatire de la an la an, adusa vreodata unei noi generatii de iPhone.

A14 Bionic. Singurul lui rival e cipul nostru precedent

A14 Bionic este primul cip de 5 nanometri din industrie, cu componente avansate care se masoara efectiv in atomi. Avand cu 40% mai multi tranzistori, acestia maresc viteza si cresc eficienta pentru o autonomie excelenta a bateriei. Iar noul ISP ofera capacitatea pentru inregistrarea video in Dolby Vision – ceva imposibil pentru o camera de filmare profesionala. Oricare alt telefon nici nu intra in discutie.

CPU si GPU cu pana la 50% mai rapide decat oricare alt cip de smartphone;
11.8 miliarde de tranzistori;
Primul cip de 5 nm din industrie;
Neutral Engine cu pana la 80% mai rapid;
Neutral Engine cu 16 nuclee;
Acceleratoare de machine learning cu pana la 70% mai rapide.

Apple iPhone 12 Pro Telefon Mobil 6GB RAM 128GB Albastru - F64.ro

11.8 miliarde de tranzistori

Am optat pentru o dimensiune mai mica. iPhone 12 Pro are primul cip de 5 nanometri din industrie. Componentele se masoara in atomi, ceea ce inseamna ca tranzistorii pot fi montati incredibil de aproape unul de celalalt. Asa ca energia este transportata mai repede printre ei si inregistreaza mai putine pierderi pe parcurs. Acesta este modul prin care A14 Bionic creste performanta in timp ce economiseste energie.

Neural Engine cu 16 nuclee. 11 trilioane de operatii pe secunda

Am crescut dramatic performanta Neural Engine prin dublarea nucleelor de la 8 la 16. Astfel, sarcinile intensive de machine learning – precum aplicarea Deep Fusion pentru a imbunatati detaliile pozelor – sunt cu pana la 80% mai rapide. De asemenea, acceleratoarele dedicate inteligentei artificiale de pe CPU-ul nostru sunt cu 70% mai rapide, asa ca orice aplicatie poate beneficia de performanta imbunatatita a cipului nostru.

Procesor de semnal imagine complet nou. Inregistrare video 4K HDR cu Dolby Vision

Telefon APPLE iPhone 12 5G, 64GB, Black

Ce inseamna toate acestea pentru tine? Enorm. Crestere mare a performantei, din toate punctele de vedere. Smart HDR 3 pentru poze si mai realiste. Detalii imbunatatite la videoclipurile de inalta calitate, datorita reducerii avansate a zgomotului temporal pe noul procesor de semnal de imagine. Si Dolby Vision care este codificat in timp ce inregistrezi si nu pe computerele profesionale dintr-un studio de editare. Nu a existat niciodata ceva comparabil cu A14 Bionic si abia asteptam sa vedem toate lucrurile incredibile pe care le vei face cu ajutorul acestuia.

Alte articole pe care le puteti citii in continuare : Pachet promo: Scaun gaming Serioux Torin, Black/Red + Casti Profesionale Gaming pentru PC si alte dispozitive cu sunet stereo , Perfecte pentru Gaming , Microfon Inclus , Design Elegant , Lumini LED 2021

aPLLE aPLLE aPPLE aPPLE aPPLE aPLLE aPPLE aPPLE aPPLE

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

silver laptop on brown wooden table
Finder

Social Media

Recommended Articles

Get the latest news

Sign-up to our newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Topic

Similar Articles