Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26P, 14 seturi, 8 programe, Clasa E, 60 cm, Alb

Masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26P, 14 seturi, 8 programe, Clasa E, 60 cm, Alb.

Whirlpool.

Whirlpool dovedeste ca spalarea vaselor poate deveni o placere absoluta. Doar pornesti programul Al 6-lea Simt in masina de spalat vase, iar tehnologia avansata se va ocupa de cele mai complexe pete, resturi uscate si grasimi. Senzorii programului Al 6-lea Simt vor selecta temperatura, timpul si puterea de spalare a veselei.

Uita de spalarea si inmuierea vaselor foarte murdare. Porneste PowerClean Pro, iar fluxul de apa bine directionat din duzele speciale se va ocupa chiar si de cele mai rezistente resturi de mancare. PowerClean Pro este aliatul tau in lupta impotriva murdariei persistente!

Whirlpool | Mensonge, Symbole, Politique

Datorita sistemului NaturalDry, care deschide automat usa in timpul fazei de uscare, noua masina de spalat vase Whirlpool WFC3C26P obtine o eficienta energetica ridicata si performanta a uscarii. Un avantaj remarcabil de uscare naturala a veselei.

Masina de spalat vase WFC3C26P, cu tehnologia Al 6-lea Simt, consuma doar 9.5 litri de apa, pentru a spala pana la 14 seturi de vase, folosind programul Eco.

Poti introduce tacamurile intr-un cos special in partea de jos a masinii de spalat vase Whirlpool, astfel incat totul sa fie perfect curat si stralucitor. Aceasta optiune va permite obtinerea unor rezultate mai bune la spalarea veselei si protejarea vaselor impotriva deteriorarii.

Nu mai trebuie sa astepti pana cand masina de spalat vase este plina cu vase murdare. Datorita functiei Multizone, ai posibilitatea sa speli chiar si cateva vase, in orice moment: selecteaza orice cos, economiseste energie electrica, apa, si reduce timpul de functionare al masinii de spalat vase

logo whirlpool | Autodeal Computique SXM

Gratie masinii de spalat vase Whirlpool WFC3C26P, te vei bucura nu numai de vase incredibil de stralucitoare, ci si de spalare performanta. Un motor de tip inverter modern reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului, dar si consumul de energie electrica

Datorita functiei Start Delay, poti seta programul necesar pentru a putea incepe in cel mai potrivit timp – de ex. pe timp de noapte, sau atunci cand se aplica tarife reduse de energie electrica.

Nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la siguranta locuintei daca masina de spalat functionaza pe timpul noptii. In partea de jos a masinii de spalat vase WFC3C26P exista un flotor special care impiedica scurgerea apei din masina de spalat vase.

Daca nu exista suficient spatiu pentru vasele murdare in masina ta de spalat, poti utiliza functia de reglare a cosului superior care iti va permite sa obtii mai mult spatiu.

De cate ori a trebuit sa schimbi pozitia vaselor de mancare pentru a face loc unei tigai sau unei cratite de dimensiuni mari? Datorita suporturilor pliabile, cu care este echipat cosul masinii de spalat vase, vei avea mai mult spatiu.

Conceputa pentru a asigura usurinta inclusiv in timpul instalarii, noua masina de spalat vase WFC3C26P SupremeClean se potriveste perfect in orice spatiu, si se imbina armonios cu orice ambianta, datorita designului sau.

Masina de spalat vase WFC3C26P este echipata cu o protectie suplimentara care blocheaza panoul de control. Trebuie doar sa apesi butoanele corespunzatoare si sa le mentii in aceasta pozitie timp de cateva secunde, pentru a bloca posibilitatea de a schimba setarile.

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link extern : http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
silver laptop on brown wooden table
Finder

Social Media

Recommended Articles

Get the latest news

Sign-up to our newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Topic

Similar Articles