Laptop Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE cu procesor AMD Ryzen 5 4500U pana la 4.00 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, Free DOS, Mineral Grey

Laptop Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE cu procesor AMD Ryzen 5 4500U pana la 4.00 GHz, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Graphics, Free DOS, Mineral Grey

ThinkBook.

Conceput pentru a se potrivi nevoilor profesionistului modern pentru productivitate oricand si oriunde, acest laptop este unul dintre cele mai subtiri si mai usoare disponibile la aceasta gama de pret. Cu toate acestea, include procesoare mobile AMD Ryzen 4000 Series, care pot face fata si sarcinilor de lucru foarte solicitante. Afisajul FHD cu rame subtiri, gama de culori 100% sRGB si certificarea TÜV Rheinland ofera imagini uimitoare, fara stres asupra ochilor.

Lenovo Logo - PNG and Vector - Logo Download

Echipat cu caracteristici inovatoare care includ un buton de alimentare cu cititor de amprente integrat pentru autentificare usoara, tehnologie de anulare a zgomotului bazata pe AI care minimizeaza zgomotul ambiental in timpul sedintelor si o tasta rapida care permite accesul la asistenta Lenovo cu doar o apasare de tasta.

Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 review – full Tiger Lake power with surprisingly  bad iGPU performance

Dispozitivul ofera o racire semnificativ mai buna decat generatia anterioara – utilizatorii pot regla performanta computerului, echilibrand viteza ventilatorului, capacitatea termica si autonomia bateriei. Tehnologia WiFi 6 optionala permite viteze mai mari de internet.

Pentru alte articole de acest tip puteti accesa urmatorul link : http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles