Laptop ultraportabil Huawei MateBook D14 2020 cu procesor AMD Ryzen™ 5 3500U pana la 3.70 GHz, 14″, Full HD, IPS, 8GB, 512GB SSD, Radeon™ Vega 8, Windows 10 Home, Mystic Silver

Laptop ultraportabil Huawei MateBook D14 2020 cu procesor AMD Ryzen™ 5 3500U pana la 3.70 GHz, 14″, Full HD, IPS, 8GB, 512GB SSD, Radeon™ Vega 8, Windows 10 Home, Mystic Silver

Huawei.

Va pierdeti in cei 15,6 inch ai minunatului ecran IPS FullView. Cu un incredibil raport de 87% intre ecran-carcasa si rame inguste care au fost reduse la doar 5,3 mm, este perfect pentru a urmari filme, a fi creativi sau pentru a lucra

Proiectat cu accentul pus pe portabilitate, acest laptop suplu, cu carcasa metalica, are doar 1,53 kg si o grosime de 16,9 mm, astfel incat sa va bucurati de afisajul sau imaculat FullView oriunde va aflati.

HUAWEI MateBook D 15 se bazeaza pe un procesor AMD Ryzen 5 3500U care ii accelereaza si ii imbunatateste performanta. Prevazut cu PCIe SSD3 si integrand  8GB in arhitectura cu canal dual DDR4 RAM, vitezele sale de citire si scriere sunt extrem de mari. Cu placa sa grafica Radeon Vega 8, puteti sa gestionati activitatile zilnice sau sa va bucurati de divertisment, fara efort.

Huawei Mobile - Home | Facebook

HUAWEI MateBook D 15 vine cu un incarcator USB-C de 65 W care incape in buzunar, astfel incat sa incarcati dispozitivele din mers. Puteti sa incarcati bateria laptopului la 53% in doar 30 minute. De asemenea, este compatibil cu incarcarea rapida si transferul datelor de pe si pe telefon.

HUAWEI MateBook D 15 se bazeaza pe doua sloturi pentru hard drive pentru a furniza combinatia perfecta de viteza si putere. Combina timpii de raspuns rapid ai unitatii SSD cu memoria exceptionala de date a unitatii de hard disk (HDD), ca sa puteti gestiona orice activitate, indiferent daca este vorba de munca sau de distractie.

Butonul de pornire al HUAWEI MateBook D 15 are un cititor de amprente digitale incorporat, astfel incat puteti sa porniti dispozitivul si sa va conectati cu o singura apasare

Fara opriri pentru mai mult timp in lumea fara granite a HUAWEI MateBook D 15. Afisajul certificat de TÜV Rheinland reduce semnificativ lumina albastra care afecteaza ochii pentru a asigura placerea privitului si sanatatea pe termen lung a ochilor.

Laptop Huawei MateBook D15 2020 cu procesor AMD Ryzen™ 5 3500U pana la 3.70  GHz, 15.6", Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, Radeon™ Vega 8, Windows 10 Home,  Mystic Silver - eMAG.ro

Camera inovatoare este integrata discret in tastatura. O singura apasare si se ridica numai daca doriti. Lasati-o din nou in jos pentru a preveni potentialul acces la distanta si incalcarea securitatii.

Desi subtire, HUAWEI MateBook D 15 ofera porturi cu functii multiple utilizate in diferite scopuri. Nu mai este nevoie sa aveti la dumneavoastra adaptoarele mai vechi.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pentru articole de acest tip puteti accesa urmatorul link extern: http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles