Laptop HP 15-db1100ny cu procesor AMD Ryzen 5 3500U pana la 3.70 GHz, 15.6″, Full HD, 4GB, 1TB HDD, AMD Radeon Vega 8, Free DOS, Black

Laptop HP 15-db1100ny cu procesor AMD Ryzen 5 3500U pana la 3.70 GHz, 15.6″, Full HD, 4GB, 1TB HDD, AMD Radeon Vega 8, Free DOS, Black

HP

Conceput pentru o functionare durabila, acest laptop HP de 39,6 cm (15,6″) iti permite sa accelerezi lucrul si sa ramai conectat toata ziua, cu un procesor AMD puternic si un ecran FHD bogat.

Un procesor AMD iti ofera performantele fiabile de care ai nevoie pentru lucru si divertisment.

Ramai conectat si bucura-te de imagini impresionante pe un ecran deosebit, cu un acumulator cu durata mare de viata.

Cu un design modern si elegant, acest laptop atractiv arata la fel de bine pe cat functioneaza si este simplu de luat oriunde.

HP Logo | Symbol, History, PNG (3840*2160)

Conceput pentru a functiona mai eficient si mai fiabil la viteze mai mari, DDR4 este viitorul memoriei RAM. Gratie latimii de banda mai mari, toate activitatile, de la multitasking la jocuri, beneficiaza de o imbunatatire a performantelor.

Cu cea mai populara conexiune USB din lume, puteti sa conectati simplu oricare dintre dispozitivele USB existente si sa beneficiati de viteze de transfer al datelor de zece ori mai mari decat cu USB 2.0

Cu o camera web remarcabila este foarte simplu sa pastrezi legatura si sa duci lucrul la bun sfarsit. Porti conversatii video cu familia, cu o calitate clara si uniforma.

Cand laptopul nu mai are multa energie, nimeni nu are timp sa astepte ore intregi pentru a-l reincarca. Opreste dispozitivul si incarca-l de la 0 pana la 50% din capacitate in aproximativ 45 de minute.

Pur si simplu introduceti un card SD sau microSD si cresteti spatiul de stocare al dispozitivului pentru mai multe filme, fotografii si muzica sau accesati simplu orice continut pe care l-ati stocat pe un card existent.

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link extern : http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles

Booking.com