Laptop Gaming OMEN 17-cb1010nq cu procesor Intel® Core™ i7-10750H pana la 5.00 GHz, 17.3″, Full HD, 300Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB, Free DOS, Black

Laptop Gaming OMEN 17-cb1010nq cu procesor Intel® Core™ i7-10750H pana la 5.00 GHz, 17.3″, Full HD, 300Hz, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB, Free DOS, Black

OMEN.

Cu acest laptop cu puterea uluitoare a unui desktop si design portabil elegant, joci cat de bine poti, de oriunde. Faci fata oricarei provocari, inclusiv celor mai solicitante titluri AAA, cu grafica NVIDIA® si procesorul Intel® Core™ din a 10-a generatie. Lasa-te captivat de o experienta de joc fluida, pe un ecran cu rama ingusta si rate rapide de reimprospatare.

Laptop Gaming OMEN by HP 17-cb1015nq cu procesor Intel® Core™ i7-10750H pana

Obtii un laptop cu performantele unui desktop. Cu procesorul Intel® Core™ din a 10-a generatie, grafica NVIDIA® si stocarea accelerata, nimic nu te mai tine in loc.

Designul modern si elegant al laptopului OMEN 17 este proiectat pentru putere similara cu cea a unui desktop. Nimic nu te impiedica sa joci cat de bine poti, intrucat beneficiezi de o solutie de racire avansata si acces printr-un singur panou la componentele interne pentru upgrade simplu.

Experienta jocului clar este esentiala daca vrei sa joci la adevarata ta valoare. Datorita rezolutiei inalte si ratei de reimprospatare rapide, imaginile de pe ecran sunt rapide si cursive, iar ecranul cu rama ingusta asigura cufundarea de la o margine la alta.

Bucura-te de urmarirea razelor in timp real in jocuri si obtine puterea de care ai nevoie pentru o experienta de joc rapida si fluida.

Relaxati-va si bucurati-va de vizualizari si imagini extrem de clare, de o calitate vibranta, oferita de cele 2 milioane de pixeli. Rezolutia de 1920 x 1080 ofera intregului continut digital o noua dimensiune

Iti permite sa luminezi din fundal 4 zone independente, cu iluminare RGB diferita. Tastele WASD sunt conturate pentru a evidentia tastele principale. Totul este controlat simplu cu OMEN Command Center.

Du jocurile mobile si crearea de continut la un nou nivel, cu performantele revolutionare. Bucura-te de conectivitatea continua, cu descarcari rapide si streaming fara intreruperi, datorita conectivitatii WiFi 6 optionale si compatibilitatii optionale ultra-rapide Thunderbolt™ 3.

Conceput pentru a functiona mai eficient si mai fiabil la viteze mai mari, DDR4 este viitorul memoriei RAM. Gratie latimii de banda mai mari, toate activitatile, de la multitasking la jocuri, beneficiaza de o imbunatatire a performantelor.

Laptop Gaming HP OMEN 17-w001nq cu procesor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60 GHz,  Skylake™, 17.3", Ultra HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, NVIDIA® GeForce® GTX  965M 4GB, Microsoft Windows 10 Home, Black -

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link extern http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles

Booking.com