Laptop Gaming ASUS ROG GX501GI-EI009T cu procesor Intel® Core™ i7-8750H pana la 4.10 GHz, Coffee Lake, 15.6″, Full HD, 144Hz, 3ms, 16GB, 256GB M.2 SSD Hyper Drive, NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, Microsoft Windows 10, Black

Laptop Gaming ASUS ROG GX501GI-EI009T cu procesor Intel® Core™ i7-8750H pana la 4.10 GHz, Coffee Lake, 15.6″, Full HD, 144Hz, 3ms, 16GB, 256GB M.2 SSD Hyper Drive, NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, Microsoft Windows 10, Black

ASUS ROG.

este un laptop pentru jocuri revolutionar, rezultatul dedicatiei continue a ROG pentru inovatie. In ciuda faptului ca este mai subtire decat toate laptop-urile ROG anterioare, componentele sale hardware le rivalizeaza pe cele la sistemelor desktop de top pentru jocuri: Solutie video NVIDIA GeForce GTX 1080 cu design Max-Q, procesoare Intel Core de Generatia a 8-a, un ecran exceptional de 144Hz cu diagonala mare, si Windows 10. ROG a redus grosimea carcasei la doar 16.9-17.9mm, mentinand in acelasi timp un nivel ridicat de eficienta a sistemului de racire si o eficienta acustica de neegalat datorita noului design inteligent al sistemului evacuare a aerului: Sistemul Aerodinamic Activ. Carcasa subtire include de asemenea o tastatura cu iluminare RGB, foarte familiara pasionatilor de jocuri ce utilizeaza in mod obisnuit un sistem PC.

Laptop Gaming ASUS ROG GX501GI-EI009T cu procesor Intel® Core™ i7-8750H pana  la

ROG Zephyrus duce conceptul de laptop-uri usoare si subtiri dedicate jocurilor la un cu totul alt nivel. Acesta dispune de un profil ultra-subtire, de doar 16.9-17.9 mm, si cantareste doar 2.2kg, dar acesta nu-l impiedica sa includa cele mai recente solutii grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 cu design Max-Q — o abordare inovativa pentru proiectarea celor mai subtiri, rapide si silentioase laptopuri pentru jocuri din lume. O balama si modul pentru ventilator foarte inovative ajuta la racirea procesorului de top, rezultatul fiind un laptop pentru jocuri suficient de portabil incat sa va poata insoti oriunde, dar si suficient de puternic incat sa rivalizeze sistemele desktop pentru jocuri.

ROG Zephyrus este echipat cu un Sistem Aerodinamic Activ (Active Aerodynamic System – AAS) exclusiv ce rescrie toate regulile. AAS combina un design inteligent cu tehnologii inovative pentru a le oferi pasionatilor de jocuri exact ceea ce isi doresc: un laptop ultra-subtire, mai rece si mai silentios, dar cu performante excelente. Atunci cand laptopul este deschis, o portiune a partii de jos se indoaie pentru a crea un spatiu de circulare a aerului cu 20% mai mare. Impreuna cu tehnologia noastra unica AeroAccelerator, acest spatiu imbunatateste fluxul de aer cu 32% si reduce temperaturile cu 20%, comparativ cu sistemele de racire clasice. Va puteti juca ore intregi la un nivel ridicat de stabilitate si fara intarzieri. ROG Zephyrus ofera cel mai ridicat nivel de performanta in cea mai compacta carcasa.

Solutia exclusiva ROG Sistem Aerodinamic Activ (Active Aerodynamic System – AAS) include cateva imbunatatiri ce au rolul de a amplifica eficienta ventilatorului, crescand fluxul de aer intern si permitandu-i acestuia sa functioneze la viteze si niveluri de zgomot reduse, dar mentinand in acelasi timp temperaturile scazute. Am ajustat de asemenea forma prizei de aer pentru a reduce si mai mult nivelurile de zgomot, dar si profilul extern al sistemelor acustice. Zephyrus functioneaza la temperaturi suficient de joase incat sa evite intarzierile procesorului, si este suficient de silentios incat sa va permita sa va bucurati de jocurile voastre favorite.

Laptop Gaming Asus ROG Strix Scar GL503GE-EN121 (Procesor Intel Core i7-8750H  pana la 3.9 GHz, 15.6" FHD, 8GB, 1TB HDD @7200RPM + 256GB SSD, nVidia  GeForce GTX 1050Ti @4GB, Negru) | Carrefour

Tastatura modelului ROG Zephyrus este pozitionata in partea din fata a carcasei pentru a permite o racire mai buna a componentelor interne si a oferi o pozitie de utilizare mai confortabila si familiara pasionatilor de jocuri obisnuiti cu tastaturile de tip desktop. Sistemul de iluminare RGB Aura va permite sa personalizati culorile si efectele dinamice pentru intreaga tastatura, putand ajusta grupurile QWER si WASD separat pentru a le adapta jocurilor de tip MOBA, FPS, si altele. Tehnologia de prevenire a apasarilor accidentale asigura faptul ca toate comenzile voastre sunt interpretate instant si corect — chiar si in cazul in care atingeti pana la 30 de taste simultan. Tastele cu un design ergonomic au o cursa de 1.4mm pentru un nivel ridicat de confort si acuratete in timpul jocurilor sau utilizarii normale. Cu o durata de viata estimata de 20 de milioane de apasari, tastele ofera un nivel exceptional de durabilitate si fiabilitate in conditii de utilizare frecventa.

ROG Zephyrus este un laptop pentru jocuri ultra-subtire, portabil si elegant, ce va ofera tehnologii inovative si performante incredibile. Procesorul Intel Core i7 de Generatia a 8-a si solutia grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 ii permit sistemului sa concureze de la egal la egal cu cele mai avansate laptop-uri pentru jocuri de pe piata — si chiar cu sisteme desktop de top. Incalcati toate regulile cu ajutorul acestui sistem nemaivazut.

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link extern http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles