Televizor LED Smart LG, 177 cm, 70UM7100PLA, 4K Ultra HD, Clasa A

Televizor LED Smart LG, 177 cm, 70UM7100PLA, 4K Ultra HD, Clasa A

Televizor LED Smart LG.

Cu LG ThinQ AI, poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

LG 70UM7100PLA 4K Ultra HD Smart TV | Televizor LED 177 cm 70um7100pla

Delecteaza-te cu imagini 4K mai realiste, cu detalii fine si culori vii pe displayul IPS a carui rezolutie este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.

Oriunde ai sta, unghiul larg de vizualizare al panoului 4K IPS te fascineaza prin realismul spectaculos – afisand culorile la o precizie de aproape 100%, chiar si la un unghi de 60 de grade.

LG 70UM7100PLA Televizor Preturi, LG 70UM7100PLA Televizoare LED,  Televizoare LCD, Televizoare OLED magazine, TV oferte

Un procesor quad-core rapid, precis elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt marite si reproduse sub forma imaginilor la calitate 4K.

Cea mai mica diferenta de culoare este reflectata fidel pentru a oferi culori mai intense, mai bogate si mai realiste.


Functia 4K Active HDR optimizeaza fiecare scena, oferind detalii delicate si culori bogate. Formatul multi-HDR, inclusiv HDR10 si HLG, alaturi de tehnologia LG de ajustare scene-by-scene dinamica, iti ofera posibilitatea de a urmari orice continut video la calitate HDR incredibila.

LG 70UM7100PLA 4K Ultra HD Smart TV | Televizor LED 177 cm 70um7100pla

Datorita sunetului redat de canalele audio virtuale multiple, creeaza o experienta de divertisment mai profunda.

Cadrul subtire si liniile moderne discrete adauga o nota de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare.

Puteti accesa acest link pentru a citii niste articole similare: Telefon mobil Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Mineral Grey

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
silver laptop on brown wooden table
Finder

Social Media

Recommended Articles

Get the latest news

Sign-up to our newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Topic

Similar Articles