Booking.com

Telefon mobil Huawei P Smart S, Dual SIM, 128GB, 4G, Breathing Crystal

Telefon mobil Huawei P Smart S, Dual SIM, 128GB, 4G, Breathing Crystal

Telefon.

Cu un raport carcasa-ecran de 90.17% si cu o rezolutia ultraclara de 2400 x 1080, ecranul OLED dewdrop de 6.3 iti ofera o experienta vizuala remarcabila si o paleta cromatica dinamica.Atat detaliile aflate in lumina buna, cat si cele cu luminozitate scazuta apar extrem de clare, in culorii vii, atunci cand urmaresti filmari, te joci sau te uiti la poze.

Telefon mobil Huawei P Smart S, Dual SIM, 128GB, 4G, Breathing Crystal -  eMAG.ro

Inspirat de frumusetea jocurilor de lumini si umbre, telefonul HUAWEI P smart S are culori elegante si uimitoare: Breathing Crystal si Midnight Black. Marginile curbate, 3D, sunt perfect asortate carcasei suple si ultrausoare, ca o poti tine confortabil in mana.

Cu tehnologia sa avansata care incorporeaza in ecran senzorul de amprenta, viteza de deblocare a mobilului si rata de succes a Huawei P smart S sunt foarte mult imbunatatite. Functioneaza fara probleme atunci cand vrei sa-ti activezi mobilul sau cand faci o plata. 

Fiecare dintre cele 3 camere cu AI indeplineste alta functie. Lentila principala ultraclara de 48 MP, lentila cu ultra-wide angle de 8 MP si lentila cu profunzime de 2 MP te ajuta sa explorezi misterele naturii sau sa-ti inregistrezi activitatile zilnice cu o simpla apasare de buton.

Lentila principala cu o rezolutie superinalta, de 48 MP, iti poate imbunatati si mai mult fotografiile, care devin mai clare si mai precise, fiecare fotografie fiind mai realista, cu mai multe detalii, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Telefon HUAWEI P Smart S, 128GB, 4GB RAM, Dual SIM, Breathing Crystal

Treci pe modul Wide View Mode pentru a face fotografii arhitecturale superbe sau pentru a face o poza de grup cu toti prietenii tai. Acum toate oportunitatile pe care ti le ofera lentila de 120° sunt disponibile imediat cu ajutorul lentilei ultralargi de 8 MP.

Modul foto Night Mode cu ajutorul tehnologiei AIS, cu un timp de expunere maxim de 6 secunde iti permite sa faci cu usurinta poze clare si frumoase chiar si noaptea, chiar cu telefonul tinut in mana. Algoritmul AI se aplica tuturor pozelor tale, ajutandu-te sa faci cele mai bune fotografii chiar si noaptea.

Dotata cu senzorul HUAWEI SuperSpectrum, aceasta camera poate primi mai multa lumina in senzor, prin urmare fiecare mic detaliu din imaginile surprinse chiar si noaptea va avea o claritate si precizie mare.

Cei 4 Gb de RAM iti permite efectiv sa rulezi mai multe aplicatii simultan si sa treci de la una la cealalta fara probleme, in timp de memoria de 128 Gb de RAM iti ofera un spatiu de stocare mare pentru filmele, fotografiile si jocurile tale preferate.

Cu o baterie mare de 4.000 mAh, pe HUAWEI P smart S te poti uita la cate filme vrei, poti asculta muzica sau poti sta pe net mult mai mult timp. Acum iti poti vedea de treburile zilnice sau te poti plimba fara sa mai iei cu tine si o baterie externa.

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link extern : http://gidan.ro

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
silver laptop on brown wooden table
Finder

Social Media

Recommended Articles

Get the latest news

Sign-up to our newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Topic

Similar Articles

Let Tesla Expand? Germans Vote .

The News article Residents of the German community where Tesla Motors has its only assembly plant in Europe overwhelmingly rejected the company’s plans to expand

Best Robot Vacuums of 2023?

As we move into 2023, smart home technology continues to amaze us, especially the progress made in robot vacuums. These automated devices have gone beyond