Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i7-10700F pana la 4.80GHz, 16GB DDR4, 1TB SSD M.2 PCIe, GeForce® GTX 1660 Super™ 6GB GDDR6, No OS

Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i7-10700F pana la 4.80GHz, 16GB DDR4, 1TB SSD M.2 PCIe, GeForce® GTX 1660 Super™ 6GB GDDR6, No OS

Sistemele Powered by ASUS sunt dedicate celor ce accepta doar perfectiunea. Echipele noastre de cercetare-dezvoltare de talie mondiala sunt complet devotate motto-ului companiei noastre – In Cautarea Incredibilului. Eforturile permanente de a atinge perfectiunea au fost recunoscute prin cele 3000+ de premii castigate anual. Din acest moment, sarcinile dificile sunt preluate de partenerii nostri din programul Powered by ASUS: integratori de sisteme atent selectionati ce creeaza sisteme de vis, unicat, de la ultra-compacte foarte performante la adevarati monstri raciti cu lichid.

ASUS este de mai bine de zece ani consecutivi principalul producator de placi de baza din lume, fiind complet dedicat inovatiei si performantelor. De asemenea, este producatorul cel mai premiat al celor mai bune placi, construite pe patru principii centrale – cele mai bine vandute, usor de folosit, stabile si de incredere. Cu peste 500 de milioane de placi de baza vandute in intreaga lume incepand cu 1989, ASUS este marca in care poti avea incredere.

Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i7 -10700F pana la 4.80GHz, 16GB DDR4, 1TB SSD M.2 PCIe, GeForce® GTX 1660  Super™ 6GB GDDR6, No OS - eMAG.ro

ASUS este producatorul #1 de placi video la nivel mondial, fiind singura companie ce ofera Tehnologia Auto-Extreme – un proces de productie automatizat in proportie de 100% pentru a oferi cea mai buna fiabilitate. Oferind numeroase tehnologii de racire exclusive, precum si aplicatii software cu un design foarte intuitiv, placile video ASUS fac posibile experiente de exceptie in jocuri, pentru mai multa adrenalina, mai multa distractie si mai multe victorii.

Calculatoarele desktop si dispozitivele mobile pot lucra mai mult, pot porni mai repede si pot sustine grafica la rezolutii mari datorita procesoarelor din seria Intel Core.

A 10-a generatie Intel Core va ofera experiente impresionante in jocuri si aplicatii complexe. Va puteti juca si lucra fluent, intr-un mediu cu timpi de raspuns foarte mici.

Turbo Boost Technology permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara, redirectionand puterea si accelerand performanta intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel Core i5, i7 si i9.

Best Looking PC Games 2021 [Ultimate List] - GamingScan

Rapida si puternica GeForce GTX 1660 Super ofera experiente deosebite pentru fiecare gamer. Acum, transforma-ti calculatorul intr-unul de gaming adevarat, alimentat de NVIDIA Turing.
Este incarcata cu tehnologiile inovatoare NVIDIA care permit oricarui gamer sa experimenteze ultimele jocuri aparute in gloria lor deplina.

GeForce Experience este modalitatea perfecta de a va asigura ca sistemul dumneavoastra este mereu Game Ready. La fiecare joc nou lansat, veti avea automat driverele optimizate. Doar faceti clic si instalati. GeForce Experience analizeaza, de asemenea, sistemul dumneavoastra de joc si particularizeaza automat setarile – pentru cea mai buna experienta. Mai mult, puteti partaja cele mai bune momente din joc cu prietenii, utilizand noul overlay.

The 15 Best Looking Games On High-End PCs | Game Rant

Dezvoltatorii pot accesa acum cele mai noi API-uri grafice pentru a profita de tehnologia puternica a placilor grafice pentru cele mai inovatoare titluri ale lor. Placile grafice GeForce sunt compatibile cu functiile DirectX 12 (DX12) avansate, asigurand astfel efecte vizuale si tehnici de afisare noi, pentru o experienta de gaming mai realista.

Alte articole pe care le puteti citii in continuare Laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.80GHz, 13.3″, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, INT KB, Silver,

ming PC Gaming PC Gaming PcgAMING pc gAMING pc gAMING

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles