Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i5-10400F pana la 4.30GHz, 16GB DDR4, 1TB SSD M.2 PCIe, GeForce® GTX 1660 Super™ 6GB GDDR6, No OS

Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i5-10400F pana la 4.30GHz, 16GB DDR4, 1TB SSD M.2 PCIe, GeForce® GTX 1660 Super™ 6GB GDDR6, No OS.

Sistemele Powered by ASUS sunt dedicate celor ce accepta doar perfectiunea. Echipele noastre de cercetare-dezvoltare de talie mondiala sunt complet devotate motto-ului companiei noastre – In Cautarea Incredibilului. Eforturile permanente de a atinge perfectiunea au fost recunoscute prin cele 3000+ de premii castigate anual. Din acest moment, sarcinile dificile sunt preluate de partenerii nostri din programul Powered by ASUS: integratori de sisteme atent selectionati ce creeaza sisteme de vis, unicat, de la ultra-compacte foarte performante la adevarati monstri raciti cu lichid. Powered by ASUS este o marca a exclusivitatii, este o expresie a performantei, este intruchiparea tehnologiei ca o opera de arta! De ce v-ati uita vreodata la altceva?

Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i5 -10400F pana la 4.30GHz, 16GB DDR4, 512GB SSD, GeForce® GTX 1660 Super™ 6GB  GDDR6 - eMAG.ro

ASUS este de mai bine de zece ani consecutivi principalul producator de placi de baza din lume, fiind complet dedicat inovatiei si performantelor. De asemenea, este producatorul cel mai premiat al celor mai BUNE placi, construite pe patru principii centrale – cele mai Bine vandute, Usor de Folosit, Stabile si de Incredere. Cu peste 500 de milioane de placi de baza vandute in intreaga lume incepand cu 1989, ASUS este marca in care poti avea incredere.

ASUS este producatorul #1 de placi video la nivel mondial, fiind singura companie ce ofera Tehnologia Auto-Extreme – un proces de productie automatizat in proportie de 100% pentru a oferi cea mai buna fiabilitate. Oferind numeroase tehnologii de racire exclusive, precum si aplicatii software cu un design foarte intuitiv, placile video ASUS fac posibile experiente de exceptie in jocuri, pentru mai multa adrenalina, mai multa distractie si mai multe victorii.

Calculatoarele desktop si dispozitivele mobile pot lucra mai mult, pot porni mai repede si pot sustine grafica la rezolutii mari datorita procesoarelor din seria Intel Core.

Sistem Desktop PC Gaming Serioux Powered by ASUS cu procesor Intel® Core™ i5 -10400F

A 10-a generatie Intel Core va ofera experiente impresionante in jocuri si aplicatii complexe. Va puteti juca si lucra fluent, intr-un mediu cu timpi de raspuns foarte mici.

Turbo Boost Technology permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara, redirectionand puterea si accelerand performanta intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel Core i5, i7 si i9.

Mai putin timp de asteptare, mai multa activitate cu noile procesoare Intel® Core 10th Gen. Aceste procesoare va ofera mai multa performanta pentru productivitate crescuta.

Rapida si puternica GeForce GTX 1660 Super ofera experiente deosebite pentru fiecare gamer. Acum, transforma-ti calculatorul intr-unul de gaming adevarat, alimentat de NVIDIA Turing.
Este incarcata cu tehnologiile inovatoare NVIDIA care permit oricarui gamer sa experimenteze ultimele jocuri aparute in gloria lor deplina.

GeForce Experience este modalitatea perfecta de a va asigura ca sistemul dumneavoastra este mereu Game Ready. La fiecare joc nou lansat, veti avea automat driverele optimizate. Doar faceti clic si instalati. GeForce Experience analizeaza, de asemenea, sistemul dumneavoastra de joc si particularizeaza automat setarile – pentru cea mai buna experienta. Mai mult, puteti partaja cele mai bune momente din joc cu prietenii, utilizand noul overlay.

Cele mai bune configurații de PC de Gaming în 2021, pe diferite bugete

Beneficiaza de cele mai inalte niveluri de performanta si cea mai clara experienta posibila, chiar din momentul in care incepi sa joci.

NVIDIA Ansel este un mod de fotografiere puternic care iti permite sa fotografiezi momente din jocurile tale in mod profesional. Acum, poti captura si partaja cele mai bune experiente de joc prin fotografii cu rezolutie foarte mare, in format 360 de grade, HDR si stereo.

Dezvoltatorii pot accesa acum cele mai noi API-uri grafice pentru a profita de tehnologia puternica a placilor grafice pentru cele mai inovatoare titluri ale lor. Placile grafice GeForce sunt compatibile cu functiile DirectX 12 (DX12) avansate, asigurand astfel efecte vizuale si tehnici de afisare noi, pentru o experienta de gaming mai realista.

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link: http://gidan.ro

PC Gaming PC Gaming PC Gaming PC Gaming PC Gaming PC Gaming pc

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles

Booking.com