Laptop ultraportabil Lenovo Yoga S940-14IIL cu procesor Intel Core i7-1065G7 pana la 3.90 GHz Ice Lake, 14″, UHD, IPS, 16GB, 1TB SSD, Intel Iris Plus Graphics, Windows 10 Home, Mica

Laptop ultraportabil Lenovo Yoga S940-14IIL cu procesor Intel Core i7-1065G7 pana la 3.90 GHz Ice Lake, 14″, UHD, IPS, 16GB, 1TB SSD, Intel Iris Plus Graphics, Windows 10 Home, Mica

Lenovo Yoga.

Yoga S940 ofera un design de top, fara compromis, oferind divertisment premium si o serie de caracteristici inteligente menite sa va usureze viata. Bucurati-va de deblocare a dispozitivului fara a-l atinge macar, de urmarirea ochilor cu AI care va anticipeaza nevoile si multe altele. Acum puteti fi pretentios

Laptop LENOVO Yoga S940-14IIL, Intel Core i7-1065G7 pana la 3.9GHz, 14" UHD  HDR, 16GB, SSD 1TB, Intel Iris Plus Graphics, Windows 10 Home, Mica

Intr-un proces care permite un control deosebit asupra formei si finisajului dispozitivului, acest laptop ultraslim in culoarea Mica este sculptat din aluminiu premium.

Cu o greutate de doar 1.2 kg si la 12.2 mm grosime, Yoga S940 este primul laptop din lume cu sticla rotunjita pe margini, pentru a obtine muchii mai fine, care minimizeaza aspectul unor rame deja minuscule.

Datorita camerei cu  recunoastere faciala de pe Yoga S940, fata ta este parola ta. O privire si te-ai conectat – fara maini, fara agitatie.

Yoga S940 utilizeaza inteligenta artificiala pentru a anticipa nevoile dvs. – schimbati continutul din afisajul laptopului pe monitoarele conectate cu doar o privire – gratie software-ului de urmarire a ochilor. Cand va indepartati de Yoga S940, ecranul se inchide automat si continutul este salvat, pentru a va proteja atat confidentialitatea, cat si munca dvs.

Puteti pastra biroul dvs. de acasa dezordonat, gratie tehnologiei BackBlur, care nu focalizeaza continutul din spatele dvs. in timpul chat-urilor video.

Yoga S940 nu face compromisuri, oferind cel mai recent procesor Intel® Core™ si pana la 16 ore de viata a bateriei in FHD. Veti putea sa va ocupati de mai multe lucruri cu usurinta, indiferent unde va va duce ziua.

Bucurati-va de culori si claritate vibrante pentru experiente vizuale cu adevarat uimitoare, avand o rezolutie de 4K pe un display HDR de 15″ cu rame subtiri.

Cu sistemul de difuzoare Dolby Atmos orientate spre dvs., Yoga S940 va va duce direct in interiorul actiunii.

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

Laptop Lenovo - alege calitatea la pret mic

Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Accesand acest link extern puteti vedea alte articole de acest tip : http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles