Laptop Gaming Dell Inspiron G3 3590 cu procesor Intel® Core™ i5-9300H pana la 4.10 GHz Coffee Lake, 15.6″, Full HD, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1650 4GB, Windows 10 Home, Black

Laptop Gaming Dell Inspiron G3 3590 cu procesor Intel® Core™ i5-9300H pana la 4.10 GHz Coffee Lake, 15.6″, Full HD, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1650 4GB, Windows 10 Home, Black.

Laptop Gaming.

Cand gamingul devin critic, oferiti-i sistemului dvs. un turbo-boost care poate fi declansat la momentul potrivit. Activat prin apasarea tastei G de pe tastatura Dell G3 15: Game Shift declanseaza un mod de performanta dinamica in cadrul Alienware Command Center, fara a mai fi nevoiti sa parasiti jocul. Acest lucru maximizeaza viteza ventilatorilor pentru a va mentine sistemul rece, in timp ce procesoarele lucreaza mai mult.

Grafica impresionanta: Cu o grafica NVIDIA® GeForce, puteti juca la setari mai ridicate, cu detalii clar si gameplay fluid.

Laptop Gaming Dell Inspiron G3 3590 cu procesor Intel® Core™ i5-9300H pana  la 4.10 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB HDD + 256GB SSD, NVIDIA GeForce GTX  1050 3GB, Ubuntu, Black - eMAG.ro

Memorie: Experimenteaza actiunea in toata gloria sa cu timpii de incarcare mai rapizi si un sistem mai linistit alimentat cu 4GB GDDR5 de memorie dedicata.

Construit pentru viteza
Putere garantata: Cu procesoarele Intel® i5 de generatia a 9-a, va puteti prezenta performante puternice fara a intrerupe jocurile, streamingul sau videoclipurile.

Racoros la atingere: laptopul dvs. este echipat cu un sistem de racire cu doua ventilatore pentru a va ajuta sa disipa caldura si sa va pastrati sistemul receptiv.

Proiectat pentru a fi gata de aventura
Sunete vii: Difuzoarele duale cu audio 3D nahimic pentru gameri va permit sa auziti fiecare plan de atac cu claritate.

Stream fara limite: Tehnologia SmartByte acorda prioritate continutului vizual pentru transmiterea fara intreruperi.

Putere: nu lasati jocul sa se depinda de o priza; acum va puteti incarca rapid sistemul cu bateria de 51Whr.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

Laptop Gaming DELL G3 3590, Intel Core i5-9300H pana la 4.1GHz, 15.6" Full  HD, 8GB, SSD 512GB, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB, Linux, negru

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link extern: http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
silver laptop on brown wooden table
Finder

Social Media

Recommended Articles

Get the latest news

Sign-up to our newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Topic

Similar Articles