Laptop Allview Allbook H cu procesor Intel Celeron N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6″, Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel UHD 600, Ubuntu, Grey

Laptop Allview Allbook H cu procesor Intel Celeron N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6″, Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel UHD 600, Ubuntu, Grey

Allview.

Display-ul generos, procesorul din noua generație, OS-ul stabil și eficient, camera frontală și conectivitatea largă de care dispune, fac din Allbook H device-ul perfect pentru activitățile translatate la domiciliu, precum școala online sau job-ul remote.

Ecranul IPS Full HD de 15,6”, în format 16/9, oferă o experiență de vizualizare wide-angle, de 178° și imagini clare, detaliate, în culori naturale. Datorită dimensiunii generoase a ecranului, vei putea realiza concomitent mai multe sarcini de lucru și vei uita de deadline-uri întârziate sau proiecte reprogramate. Lucrul la noul notebook va fi plăcut de fiecare dată. Alege mare!

Manual de utilizare Allview X4 Soul Style (Română - 69 pagini)

Allbook H vine echipat cu Intel Celeron N4000, un model ce aparține noii generații de procesoare, ce promite viteze superioare de reacție, procesare grafică cu 20% mai mare, o memorie cache dublă și un consum redus de energie, comparativ cu generația anterioară. Acesta este susținut de o memorie RAM de 4GB pentru a-ți asigura o experiență reușită, de fiecare dată.

Cu toate că este un notebook subțire, Allbook H dispune de toată conectivitatea de care ai nevoie la tine acasă pentru a-ți duce task-urile la bun sfârșit: WiFi, Bluetooth, USB 3.0, USB 2.0, micro HDMI, mufa de 3.5 mm pentru căști.

Cu ajutorul camerei frontale și a microfonului incorporat, poți oricând pleca de acasă, virtual. Participă activ la lecțiile de la școală, dacă ești elev, sau la discuțiile cu colegii tăi, dacă ai pus pauză lucrului de la birou. Ești la un click distanță de tot ceea ce este important.

De ce au iesit telefoanele Allview din oferta Digi Mobil in 2019?

Ai la dispoziție 256GB memorie SSD pentru a instala aplicațiile preferate și pentru a stoca fișierele și fotografiile necesare în activitatea ta.

Conectat la priză sau nu, te poți baza pe o autonomie sporită a acumulatorului de 38 Wh. Acesta îți asigură până la o jumătate de zi de lucru continuu, pentru libertatea de mișcare de care ai nevoie în prezent.

Pentru mai multe articole de acest tip puteti accesa acest link extern : http://gidan.ro

Allview Allview Allview

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles

Booking.com