Drona DJI Mavic Mini Fly More Combo,2021 review!

Drona DJI Mavic Mini Fly More Combo

DJI MAVIC

Aproape la fel de usoara ca un smartphone
Cu o greutate sub 250 de grame, Mavic Mini este aproape la fel de usoara ca smartphone-ul mediu. Acest lucru o face in mod exceptional portabila si o plaseaza in cea mai mica si mai sigura categorie de greutate a dronei, ceea ce in multe tari o poate exonera de anumite reglementari.

Drona DJI Mavic Mini Fly More Combo | Okazii.ro

Drona este echipata cu un dispozitiv de protectie 360 grade care protejeaza complet elicele si asigura un zbor sigur. Datorita sistemului de viziune pentru planare si GPS-ului, drona poate plana cu precizie atat in interior, cat si in exterior.

Dronă Dji Mavic Mini Fly More Combo Pitesti • OLX.ro

Transforma orice moment intr-o opera de arta
Mavic Mini poate realiza fotografii utilizand camera de 12MP si videoclipuri Quad HD la calitate 2.7K. Un gimbal motorizat pe 3 axe asigura o stabilitate superioara a camerei, dar si imagini clare.

US drone laws: Where can I fly my drone legally in the US? - DroneDJ

CineSmooth Mode
Incetinirea vitezei de zbor si a miscarilor Mavic Mini pentru un nivel suplimentar de precizie si stabilitate. Acest mod este util mai ales cand zburati in spatii inguste sau complexe.

Pentru a citii mai multe articole de acest tip puteti accesa urmatorul link: Aparat de aer conditionat Star-Light 12000 BTU, Clasa A++, 3D Inverter, Functie incalzire, Display, ACT-12ETL, Alb

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles