2021 Ceas smartwatch Huawei Watch GT, Classic Silver!

Ceas smartwatch Huawei Watch GT, Classic Silver

SmartWatch.

Watch GT introduce pentru prima oara arhitectura de chipset dublu in industrie si acest nou design ofera o autonomie a bateriei de doua saptamani, pentru a tine pasul cu tine, oriunde ai merge.

Smartwatch HUAWEI Watch GT 2e 46mm, Android/iOS, Mint Green

GPS-ul modern accepta trei sisteme de pozitionare prin satelit (GPS, GLONASS, GALILEO) in intreaga lume pentru a oferi o pozitionare mai precisa si mai rapida.

Acest ceas este rezistent la uzura datorita design-ului sau ceramic, carcasei din otel inoxidabil si stratului DLC. Masurand doar 10.6 mm si avand un ecran AMOLED de 1.39 inch 454 x 454 cu coroana dubla, Huawei Watch GT este remarcabil de subtire si vibrant.

Tehnologia de monitorizare HUAWEI TruSeen™3.0 ofera o masurare in timp real mai eficienta si mai precisa a ritmului cardiac prin utilizarea unui algoritm de auto-invatare si a unor senzori inovativi.

HUAWEI WATCH GT ofera module de antrenament incepand de la cursuri introductive pana la cursuri avansate, pentru a va asista in timp real, oferind, in acelasi timp, cursuri de orientare si furnizand feedback in functie de efectele exercitiilor dumneavoastra.

Mereu pregatit pentru multiple activitati in aer liber, in interior si activitati de antrenament, HUAWEI WATCH GT este gata sa faca orice posibil.

Beneficiind de un barometru, o busola si un instrument care stabileste altitudinea, acest ceas este creat pentru drumetii montane lungi cu o functie 3D ce recunoaste distantele pentru a descoperi mai usor traseele catre localitatile istorice preferate

Rezistent la apa pana la 50 de metri, HUAWEI WATCH GT poate recunoaste activitatea, imbunatati efortul si ofera automat un scor SWOLF la finalizarea inotului.

Prezentare smartwatch Huawei Watch GT 2 - blogatu.ro

Ofera o evaluare profesionala prin masurarea caloriilor arse, a ritmului cardiac, distantei, vitezei, urcarii si coborarii, pentru toti entuziastii de ciclism.

Un studiu realizat impreuna cu Centrul CDB de la Harvard Medical School a initiat un program avansat de monitorizare a fiecarui ciclu de somn. HUAWEI TruSleep™2.0 identifica problemele frecvente legate de somn si ofera peste 200 de potentiale sugestii pentru a va ajuta sa dormiti mai bine.

Perfect pentru numararea pasilor, monitorizarea sedentarismului si a activitatilor intense. Notificarile privind mesajele, apelurile telefonice, alarmele sau memento-urile sunt organizate acum la incheietura mainii.

Aici aveti un link pe care daca il veti accesa o sa fiti redirectionati catre alte articole de acest gen : http://gidan.ro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Topic

Similar Articles

Booking.com